sábado, 22 de diciembre de 2007

Felicitacions!


Ja son quatre els matrimonis que m’han comunicat en aquestes darreres setmanes que estan esperant una criatura.

Com que són matrimonis “novells”, per a cada un d’ells, serà la primera criatura. A mi tampoc em deixa de sorprendre la coincidència de les ateses i la gran Atesa.

Les joves mares suposo que ja hauran après a seguir aquest íntim diàleg, entre malestars, temors, incerteses i esperances. Els pares, penso, hauran quedat quelcom desorientats... De fora estant, ara s’hauran de fiar de les seves fràgils esposes i aprendre al seu torn també aquest nou diàleg.

Fins fa poc, amics de colla i excursions diverses, companys d’aventures i festes. Tots a la recerca de la veritat. Ara, alguns d’ells, expectants mares i pares, ja han trobat el seu propi pessebre. Només és l'inici de la contradicció. Si volen ésser fidels a l'Amor, no els serà fàcil. Al Betlem del tercer mil·leni, tampoc hi ha lloc per a l'Amor...

Stas i Mariana, Javier i Ana, Lucia i Diego, Marta i Marc: “Maria corse con fretta a la montagna”. Perquè Maria necessitava Déu, Déu li pogué donar primer a Jesús i després a Josep. Tots necessitem a Déu i Ell ens dóna la Sagrada Família.
Amics! No us pareu, no us espanteu, no sou els primers. No estareu sols. Àngels, pastors i reis us saludaran i tindran cura de vosaltres encara que Betlem us rebutgi.

No hay comentarios: