domingo, 17 de febrero de 2008

Sorpreses dominicals



A Madrit, què s'hi pot fer una tarda de diumenge de febrer freda, ventosa i amb la pluja a punt?

Sens dubte moltes coses, però en essència l'opció es redueix a dues alternatives: romandre a casa o sortir cap a la ciutat. Si s’elegeix la segona, s’haurà d’elegir tot seguit entre sortir per a tornar-se a ficar dins de qualsevol establiment (un cafè, un teatre, un cinema...) o bé afrontar la intempèrie. Aquesta darrera opció, per impensada, pot ser font només de (bones) sorpreses.

En menys d'un parell d’hores de passejada, el Retiro madrileny ofereix poder trobar-se amb molt bons amics i millors amigues, escoltar un grup de mariachis, no haver de fumar necessàriament haxís, fer-nos fotos, contemplar dos cignes negres a l’estany del Palacio de Cristal, pujar a un arbre, contemplar les primeres flors de l’any, parlar del Llibre V de l’Ética a Nicòmac, de l’Argentina i els anglesos o beure mate improvisat asseguts en un banc veient com juguen els nens. Tot això de franc.

Per a acabar la tarda, hi ha quelcom millor que trobar-nos amb Jesús a l’Eucaristia de la Concha? Sense amics no és podria viure i Ell és el millor amic.

Gràcies!

http://www.youtube.com/watch?v=Ad8RVexRUoQ&feature=related

No hay comentarios: